tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula z ogórkiem, kapary, parmezan, masło rakowe, grzanka
krewetki z patelni, sos słodkie chili, groszek cukrowy, białe wino, czosnek, tajska bazylia, bagietka korzenna
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
Caprese di burrata, kolorowe pomidory, pesto bazyliowe, prażone orzechy pini, paluch bastoncino z oliwkami
krem z zielonego groszku i brokuła, mięta, wędzony pstrąg, bagietka
consommé z pieczonej kaczki i szpondra wołowego, klopsiki mięsne, por, marchewka, lubczyk
zupa rybna Bouillabaisse z ryb morskich, krewetki, pomidory, chili, grzanka czosnkowa
filet z sandacza z patelni, sos Martini, puree z pieczonego kalafiora, Romanesco w maśle, brązowy ryż, kawior z pstrąga
stek z polędwicy wołowej, ciemny sos z kolorowym pieprzem, frytka rostico, młode liście sałat, majonez truflowy
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ciepła sałatka z młodych ziemniaków, ogórek małosolny, kapary, crème fraise, sałaty z cytrusowym sosem winegret
polędwiczka wieprzowa, ziołowy crunch, sos musztardowo-miodowy z ciemnym piwem, puree groszkowe, pieczone młode marchewki, popcorn z mangalicy
filet z kaczki sous vide, sos wiśniowy z trawą żubrową, puree z selera, smażona brzoskwinia, szpinak, orzechy nerkowca
pieczony kurczak supreme z kostką, salsa verde, ziemniaczane gratin, młode liście sałat, oliwa
soczysta wołowina, ser Cheddar, pomidory, bekon, ogórek małosolny, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
tagliatelle al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, pomidor cherry, chili, białe wino
pappardelle z kaczką confit, porto, morela, ciemny sos demi-glace, białe grzyby shimeji
risotto z cukinią, kolorowa papryka, pomidor, pieczarka, gorgonzola
pieczony kalafior w paście harrisa, wegański jogurt, granat, mięta, kuskus z warzywami
gorący fondant czekoladowy, maliny, lody rzemieślnicze z Krzeszowic
Parfait z białej czekolady, tarty kozi ser, puder z buraka
Eton Mess, beza, krem śmietankowy z mascarpone, lody rzemieślnicze z Krzeszowic, kawior porzeczkowy
puchar lodów rzemieślniczych z Krzeszowic, krokant z orzecha laskowego
truflowy majonez, marynowany podgrzybek, kapary, parmezan, rukola, bagietka oliwkowa
karmelizowana cebulka w occie z Modeny, tost korzenny
wędzony bekon, smażony por, jajko mollet, grzanka
grzyby leśne w demi glace, koralik w łupinie z gzikiem, smażona salsefia
smażone brokuły z szałwią, mascarpone, prażone nasiona
pistacjowy creme brulle z orzechami pekan w karmelu
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Main Q Hotel Sp. z o.o., Juliusza Lea 202A, 30-133, Kraków , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.