tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula z ogórkiem, kapary, parmezan, masło rakowe, grzanka
krewetki z patelni, pomidor koktajlowy, białe wino, czosnek, natka pietruszki, chili, grillowana bagietka z suszonym pomidorem
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
sałatka z pieczonych batatów i dyni, podsuszane pomidorki koktajlowe, kozi ser (lub wegański ser feta), płatki migdałów, mandarynkowy dressing
zabielana kartoflanka z grzybami leśnymi, warzywa okopowe, smażony por, jajko mollet, grzanka
bulion z pieczonego kurczaka z pręgą wołową, pietruszkowe kluseczki, por, marchewka, lubczyk
francuska zupa rybna Bouillabaise z ryb morskich, krewetki, pomidory, ziemniak, chili, grzanka czosnkowa
filet z łososia z pieca, kremowy sos veloute, czarna soczewica z suszonym pomidorem, grillowane pory z czosnkiem
stek z polędwicy wołowej, sos demi-glace z czosnkiem i rozmarynem, puree ziemniaczane z parmezanem, glazurowane cebulki w balsamico, młode liście sałat z oliwą
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ciepła sałatka z opalanych ziemniaków, piklowany ogórek, kapary, szczypior, zasmażana kapusta z papryką i ogórkami
żebro wieprzowe w słodko-słonej glazurze, prażone orzechy nerkowca, dymka, pieczone ziemniaki Hasselback, klasyczna surówka Coleslaw
filet z kaczki sous vide, piernikowy crunch, smażona polenta, śliwkowy chutney, brokuły
pieczony kurczak supreme z kostką, kremowy sos z kiszonych cytryn, ziemniaczane gratin, glazurowane marchewki, groszek, puder z bekonu
soczysta wołowina, ser cheddar, pomidory, bekon, ogórek kiszony, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
tagliatelle al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, pomidor cherry, chili, białe wino
risotto z policzkiem wołowym w czerwonym winie, tymianek, topinambur, prażony słonecznik, parmezan
strozzapreti w sosie z leśnych z grzybów, rukola, ricotta, natka pietruszki, oliwa truflowa
dal z soczewicy i warzyw okopowych, mleko kokosowe, marynowane pędy imbiru, naleśnik papadam, kolendra
gorący fondant czekoladowy, powidła śliwkowe, sorbet malinowy
sernik cynamonowo-miodowy, kawior z pomarańczy, espuma waniliowa
krem z orzechów laskowych, kruszonka korzenna, śliwki macerowane w czerwonym wi
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Main Q Hotel Sp. z o.o., Juliusza Lea 202A, 30-133, Kraków , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.