tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula z ogórkiem, kapary, parmezan, masło rakowe, grzanka
krewetki z patelni smażone na maśle w białym winie, pomidor koktajlowy, kolendra, grillowana bagietka z suszonym pomidorem
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
sałatka z grillowanym serem halloumi, piklowana cukinia z czerwoną cebulą, konfitowany pomidor koktajlowy, słonecznik, grzanka
/ możliwość zamówienia wersji wegańskiej z tofu
kompresowany seler naciowy, wędzony twaróg, oliwa z płatkami chili, grzanka
/ możliwość zamówienia wersji wegańskiej z kokosową fetą
bulion z pieczonego kurczaka i pręgi wołowej, domowe kołduny, por, marchewka, lubczyk
francuska zupa rybna Bouillabaise z ryb morskich, krewetki, pomidory, ziemniak, chili, grzanka czosnkowa
filet z łososia z mezzi rigatoni, szpinak baby, groszek, pesto z podsuszanych pomidorów, karmelizowana młoda marchewka
stek z polędwicy wołowej z zapiekanką ziemniaczaną, sos demi-glace z czerwonym winem, czosnek, rozmaryn, młode liście sałat z cebulkami balsamicznymi
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ciepła sałatka z młodych ziemniaków, piklowany ogórek, kapary, rzodkiewka z ogórkiem i rukolą w kwaśnym jogurcie
stek z grillowanego schabu, bataty, sos z palonych warzyw, smażony pak choi z imbirem, białe grzyby shimeji
filet z kaczki sous vide, glazura z miodu gryczanego, klasyczne chicche ziemniaczane, mus z moreli, kompresowane młode buraki w balsamico
pieczony kurczak supreme z kostką, mus z groszku i brokułu, salsa z piklowanego ogórka z selerem naciowym, grillowany ziemniak
burger wołowy, rzemieślnicza bułka z piekarni Binkowskich, ser cheddar, pomidory, bekon, ogórek kiszony, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
udon z kurczakiem w sosie hoisin, groszek cukrowy, szpinak baby, prażony sezam
tagliolini al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, pomidor cherry, chili, białe wino
risotto z zielonymi warzywami, brokuły, groszek cukrowy, parmezan, smażony jarmuż, mikrogroszek
wegańska kofta, mus z kokosowej fety, sałatka z cieciorki i słonecznika, granat, mięta, misa sałat z dressingiem cytrusowym
gorący fondant czekoladowy, konfitura z malin, lody miętowe
creme brulee z syropem z czarnego bzu, ciasteczka Amaretti
cannoli z pistacjami i mascarpone, tarta ciemna czekolada
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Main Q Hotel Sp. z o.o., Juliusza Lea 202A, 30-133, Kraków , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.