Pobyt obejmuje:
- nocleg w komfortowym pokoju w hotelu zlokalizowanym w sercu Gdańska,
- śniadanie w formie bogatego bufetu, pełne produktów wspierających zdrowie oraz świątecznych akcentów,
- kolację wigilijną (24 grudnia w godzinach 17:00-20:00).
Menu wigilijne
Zupy
- barszcz czerwony na borowikach z pasztecikiem nadziewanym pieczarkami
- zupa grzybowa z łazankami
Dania główne
- pierogi z kapustą i grzybami
- filet z karpia w sosie cytrynowym
- pieczone udka kacze z jabłkami w sosie bakaliowym
- filety z pstrąga smażone z płatkami migdałowymi
- gołąbki nadziewane kaszą z grzybami
Dodatki
- gotowane ziemniaki
- ryż z warzywami
- czerwona kapusta
- pieczone warzywa
Zakąski
- mus z halibuta z zielonym pieprzem
- dorsz w sosie greckim
- tymbaliki z kurczakiem i krewetkami
- rolada z kaczki z żurawinami i jabłkami
- terina z wątróbki z winogronami w suszonej szynce
- galantyna z perliczki nadziewana podgrzybkami
Sałatki
- szpinakowa z gruszką i błękitnym serem
- tradycyjna jarzynowa
Deser
- ciasta świąteczne (3 rodzaje)
Napoje
- kompot z suszonych owoców
- kawa
- herbata
- woda
Menu podawane jest w formie bufetu, jednak wprzypadku niewielkiej liczby Gości w restauracji (do 20 osób) dania z oferty będą serwowane na półmiskach bezpośrednio do stolika. O formie podania poinformujemy Gości najpóźniej na siedem dni przed kolacją.