PRZYSTAWKA
Przegrzebki
/ przegrzebki, puree z kalafiora z palonym masłem, sos beurre blanc, sałatka z kopru włoskiego, oliwa szafranowa
(120 g / 50 g)
89,00 PLN
Rekomendowane wino: Dr Loosen Riesling Feinherb Mosel
Marynowany kalafior
/ marynowany kalafior w tempurze, puree z mango i tamaryndowca, chutney z kolendry i mięty, sezam
(150 g / 50 g)
49,00 PLN
danie wegetariańskie
Rekomendowane win: Muddy Boots Chardonnay
ZUPA
Krem z topinamburu
/ topinambur, cebula, oliwa truflowa, chips z topinamburu
(250 ml)
29,00 PLN
danie wegetariańskie
Rekomendowane wino: White Label Sauvignon Blanc
DANIE GŁÓWNE
Supreme z perliczki
/ pierś supreme z perliczki, boczniak mikołajkowy, emulsja grzybowa, puree ziemniaczano-parmezanowe
(160 g / 160 g)
89,00 PLN
Rekomendowane wino: Santa Cristina Antinori
Makaron z krewetkami
/ makaron sepia, krewetki w sosie maślano-winnym, pomidory koktajlowe, cukinia, natka pietruszki
(120 g / 240 g)
69,00 PLN
Rekomendowane wino: Zensa Pinot Grigio
DESER
Mus z Prosecco
/ biała czekolada, krem malinowy, Prosecco
(100 g / 20 g)
28,00 PLN
Rekomendowane wino: Zebo Moscato Frizzante
-------------------------------------------------------------
Na kolację walentynkową zapraszamy w dniach 14-16 lutego 2025.
Kolacja jest dostępna również w walentynkowym pakiecie z noclegiem.
Rezerwacje:
tel. +48 71 606 88 90
wroclawbielanyplus@qhotels.pl
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!