PRZYSTAWKA / do wyboru
Przegrzebki z kalafiorowym puree
/ przegrzebki, puree z kalafiora z palonym masłem, sos beurre blanc, sałatka z kopru włoskiego, oliwa szafranowa
150 g / 50 g
lub
Skrzydło z kalafiora
/ marynowany kalafior w tempurze, puree z mango i tamaryndowca, chutney z kolendry i mięty, sezam
150 g / 50 g
ZUPA
Krem z topinamburu
/ krem z topinamburu z oliwą truflową i chipsami z topinamburu
250 ml
DANIE GŁÓWNE / do wyboru
Supreme z perliczki
/ pierś z perliczki, boczniaki mikołajkowy, emulsja grzybowa, puree ziemniaczano-parmezanowe
160 g / 160 g
lub
Makaron z krewetkami
/ makaron sepia z krewetkami w sosie maślano-winnym, pomidory koktajlowe, cukinia
120 g / 240 g
DESER
Serce Prosecco
/ mus z Prosecco w białej czekoladzie z kremem malinowym, sos malinowy
80 g / 20 g
-------------------------------------------------------------
Cena kolacji: 450,00 PLN / para
Kolacja jest dostępna również w walentynkowym pakiecie z noclegiem.
Rezerwacje:
tel. +48 71 606 88 90
wroclawbielanyplus@qhotels.pl
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!