Już w kwietniu do Restauracji Grand Cru zawita nowe menu sezonowe "Nowalijki".
ZUPA
Zupa słoneczna: krem z żółtej marchwi z młodym szpinakiem
280 ml - 25,00 PLN
DANIA GŁÓWNE
Sałata fryzyjska z dodatkiem kompresowanej gruszki, orzechów makadamia, sosu malinowego i sera Roquefort
200 g - 39,00 PLN
Sandacz sous vide z komosą ryżową, blanszowanym tagliatelle warzywnym i emulsją koperkową z dodatkiem solirodu
160 g / 150 g / 100 g – 69,00 PLN
Grillowany kurczak z pieczonymi mini warzywami (cukinia, marchewka, pak choi, brokuły)
180 g / 150 g – 64,00 PLN
DESER
Torcik zielone jabłuszko z pomarańczowym karmelem i białą czekoladą
120 g – 29,00 PLN
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!