MENU WIELKANOCNE
Obiadokolacja (sobota, 8 kwietnia 2023):
Bruschetta czosnkowa z rilettes z łososia, kapary, limonka. Chrzan zaprawiany koperkiem. Żurek wielkanocny na zakwasie i soku z kiszonych ogórków z suszonymi grzybami, wędzonym bekonem, ziemniakami w łupinie i jajkiem. Wołowina po burgundzku w czerwonym winie z naturalnym sosem, warzywami okopowymi i kopytkami z ziemniaków z omastą. Czekoladowy delicjusz z wiśniami i kremem kakaowym. Obiad (niedziela, 9 kwietnia 2023)
Śledź na puree buraczanym z chrzanem, piklowaną czerwoną cebulą, kompresowaną rzodkiewką i granitą śmietankową. Krem chrzanowy z confitowanym czosnkiem, pieczoną białą kiełbasą i oliwą szczypiorkową. Confit z kaczki z żurawiną i rozmarynem, kasza bulgur z kolendrą i szczypiorkiem, rozpieczone jabłko z cynamonem. Tradycyjna pascha wielkanocna z wanilią i bakaliami.