Jak już wspominaliśmy Państwu w tym miesiącu, Restauracja Qualita dołączyła po raz kolejny do Fine Dining Week. Fine Dining Week to Festiwal Sztuki Restauracyjnej, do którego dołączają najlepsze restauracje w Krakowie i Warszawie. Rezerwacji można dokonywać na stronie www.restaurantweek.pl.
Menu Restauracji Qualita wygląda następująco:
- Obsmażany, marynowany boczek, mus jabłkowy, wiśnie i borowiki peklowane, pumpernikiel.
- Przegrzebek z kremem z raków, puree ze świeżego ogórka, czerwona kapusta.
- Zupa z pieczonego buraka i ogórka małosolnego, sorbet z limony.
- Kotlet jagnięcy, pasztet jaglany, aroniowy demi glace.
- Makaronik, mus z czekolady i konfitury z czarnego bzu, kruszonka czekoladowa.
Zapraszamy do naszej Restauracji i udziału w rej edycji Fine Dining Week. Przypominamy - trwa ona tylko do 28 lutego.