Fine Dining Week to Festiwal Sztuki Restauracyjnej, do którego dołączają najlepsze restauracje w Krakowie i Warszawie organizując w określonym czasie specjalne, festiwalowe kolacje. Fine Dining Week dedykowany jest kulturze restauracyjnej na najwyższym poziomie. To okazja na 5-daniowe doświadczenie w festiwalowej cenie 119,00 złotych. Od poniedziałeku 30 stycznia możliwy jest zakup wcześniejszej rezerwacji na stronie internetowej organizatora www.restaurantweek.pl.
Zapraszamy wszystkich Gości do rezerwacji stolika w naszej restauracji na wyjątkową, fine-dining'ową kolację, która będzie miała miejsce w dniach 20-28 lutego. Wszystkich zainteresowanych zachęcamy także do dołączenia do wydarzenia na Facebooku.
Nasze tegoroczne, pięciodaniowe menu wygląda następująco:
- Obsmażany, marynowany boczek, mus jabłkowy, wiśnie i borowiki peklowane, pumpernikiel.
- Przegrzebek z kremem z raków, puree ze świeżego ogórka, czerwona kapusta.
- Zupa z pieczonego buraka i ogórka małosolnego, sorbet z limony.
- Kotlet jagnięcy, pasztet jaglany, aroniowy demi glace.
- Makaronik, mus z czekolady i konfitury z czarnego bzu, kruszonka czekoladowa.