Wraz z początkiem września w Restauracji w Q Hotel Kraków pojawiło sięzupełnie nowe menu główne. Dotychczasowe menu zostało wzbogacone o nowe pozycje m.in. łososia, kotlet schabowy, czy penne z kurczakiem. Nie brakuje w nim jednak dań, które w poprzedniej wersji menu naszym klientom przypadły do gustu najbardziej. Z nową wersją menu głównego można zapoznać się na stronie internetowej hotelu.
Poza menu głównym w Restauracji wprowadzone zostało także nowe menu sezonowe. W menu "Babie lato...", które będzie w Restauracji gościło do końca września znalazły się:
- Sałatka z granatem, rukolą, szpinakiem baby, malinowym vinegretem i bagietką.
- Krem z pieczarek z jogurtem i grzanką ziołową.
- Pieczony sandacz z risotto, cukinią, rukolą i pesto bazyliowym.
- Grillowany filet z kurczaka z marchewkowym pureee, brokułami, migdałami i sosem koperkowym.
- Parfait cytrynowe z karmelizowanym rabarbarem.
Wszystkie dania to propozycje Szefowej Kuchni Q Hotel Kraków Anny Zając,